Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Sportivii de la Addras Focşani se bat la “Cupa Ambasadorului Republicii Coreea”


În perioada 28-30 noiembrie, complexul sportiv „Festivalna” din Sofia va gazdui turneul internațional de taekwondo WTF  „Cupa Ambasadorului Republicii Coreea” organizat de către Ambasada Rep. Coreea la Sofia și partenerii bulgari. Astfel 1000 sportivi legitimați la 88 cluburi din 12 țări, respectiv: Grecia, Macedonia, Suedia, Moldova, Cipru, Israel, Iran, Italia, San Marino, Kosovo, România și Bulgaria vor concura pentru un loc pe podium.
Clubul Sportiv Addras Focșani a aliniat la start 4 sportivi care vor concura la categoriile de vârstă copii, cadeți, juniori, astfel: 
Vlad Enescu, copii masculin – 33 kg, Vlad Zebacinschi, cadeți masculin – 37 kg, Andrei Chirilă, juniori masculin – 63 kg și Alexandru Iancu, juniori masculin – 68 kg. Pentru participarea la această competiție, sportivii au beneficiat de o pregătire suplimentară, în urma seminarului  cu Maestrul Vlad Voicu, cel care în urmă cu 15 ani a pus bazele Taekwondo WTFin muncipiul de pe Milcov.
Luptătorii vor fi însoțiți la Sofia de antrenorul Adrian Dochioiu și managerul echipei, Bogdan Enescu. „Sperăm ca sportivii să se mobilizeze și să obțină rezultate cât mai bune”, se arată într-un comunicat remis de conducerea clubului Addras Focșani.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?