Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Polițiștii de la SIF, SIC și Arme, în misiuni cu mașini noi


Cele trei autoturisme marca Dacia Duster, care au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliției Județean Vrancea (IPJ), vor fi folosite de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF), Serviciul de Investigații Criminale (SIC) și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase (AESP).
    Reamintim că vinerea trecută, 132 de autoturisme Dacia Duster au fost repartizate inspectoratelor de poliție din țară, pentru a fi folosite în misiunile desfășurate pentru siguranța cetățenilor. În ultima lună, Poliția Română a primit 180 de autospeciale, care au fost repartizate structurilor operative din municipiul București, precum și din toate județele țării.
    „La data de 21 noiembrie a.c., polițiști din 32 de județe au preluat 132 de autoturisme Dacia Duster. Acestea fac parte din lotul celor 180 de autoturisme repartizate Poliției Române, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, domnul Gabriel Oprea. Reamintim faptul că celelalte 48 de autoturisme au intrat în dotarea Poliției Române la data de 5 noiembrie a.c., în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Din dispoziția chestorului general Petre Tobă, șeful Poliției Române, autospecialele vor fi repartizate către polițiștii de rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor și arme, precum și către polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate”, se arată într-o informare a IGPR.
    Cele 180 de autospeciale reprezintă cel mai mare lot de autovehicule intrate în dotarea structurilor operative ale Poliției Române, în ultimii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?