Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Dinamo Romprest Bucureşti – CSM Focşani 2007: 3-1


În ultima etapă a turului, echipa de volei CSM Focșani a jucat în deplasare, sâmbătă, cu Dinamo Romprest București, echipă care pierduse, în primele patru jocuri, o singură dată, după cinci seturi, la Åžtiința Miroslava Iași. Focșănencele câștigaseră doar meciul cu CSU Galați, însă erau în evidentă creștere de calitate a jocului.
Începutul meciului a fost, însă, complet dezechilibrat, bucureștencele luând repede un avantaj de nouă puncte, dintre care, opt, direct din serviciu! După 9-0, jocul s-a echilibrat, însă fiecare echipă a punctat în mod egal și primul set s-a încheiat cu 25-16. Setul al doilea a debutat ca și primul, doar că s-a mers până la 7-0, direct din serviciu, și s-a terminat cu 25-14! În setul al treilea, acomodate, în sfârșit cu sala, și mult mai concentrate la joc, elevele profesorului Marian Rădulescu au început bine, au condus până la 12-14, bucureștencele au luat apoi conducerea până la 23-18, focșănencele au egalat la 23, a fost 24-23, dar, cu Cimpoeșu la serviciu, CSM Focșani 2007 au făcut 24-26 și a dus scorul în meci la 2-1.
În setul al patrulea, dinamovistele au condus, practic, de la un capăt la celălalt, însă a existat un moment în care se putea produce inversarea raportului de puncte, ca și în setul al treilea: a fost 22-17, focșănencele au reușit două puncte și s-a făcut 22-19, însă erori de final au pus capăt setului și meciului: 25-19 și 3-1 în meci! Sâmbătă, Dinamo Romprest București a fost o formație pe care, dacă ar fi evoluat la nivelul la care a jucat împotriva Rapidului București ori CSU Galați, CSM Focșani 2007 ar fi putut-o depăși.
CSM Focșani 2007: Andreea Buzilă, Ana-Maria Cimpoeșu, Elena Mogozsan, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Monica Stoica, Mădălina Mocanu, Iulia Stoica, Ana Boantă, Mălina Zwiru. Voleibalistele focșănene au vacanță până la 2 decembrie când vor relua pregătirile pentru returul campionatului, care va începe la 17 ianuarie, cu CSM Focșani în deplasare, la CSM Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?