Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ponta cere miniştrilor să pregătească bugetul pe anul viitor


Premierul Ponta le-a cerut miniștrilor să pregătească bugetul pe anul viitor până la sosirea delegației Fondului Monetar Internațional, Comisiei Europene și Băncii Mondiale, precizând că discuțiile vor fi la Finanțe, iar decizii politice pentru „măsuri speciale” vor fi adoptate în coaliție și Guvern.  „O să vă rog, până la sosirea delegației Comisiei Europene, Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale, să pregătiți bugetul pe 2015. Deci, fiecare ministru vorbește cu Finanțele și, după aceea, pentru măsuri speciale, luăm decizia politică în cadrul coaliției și în cadrul Guvernului”, le-a spus Ponta miniștrilor, în ședința de guvern.
El a adăugat că activitatea Guvernului trebuie să continue atât timp cât în Parlament va exista susținere politică. „Vreau să ne facem treaba în continuare. Cât timp avem sprijinul Parlamentului, se așteaptă să ne îndeplinim ceea ce este în fișa postului”, a spus Ponta.
Delegațiile tehnice ale Fondului Monetar Internațional și Comisiei Europene, conduse de șefii de misiuni, se vor afla la București în perioada 2-10 decembrie pentru analiza execuției bugetare, impactul măsurilor cu influență asupra bugetului adoptate în ultimele luni și a prognozelor și cadrului macroeconomic pentru anul viitor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?