Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Prima victorie pentru echipa de volei a Focşaniului



A ieșit soarele și pe strada echipei de volei feminin CSM 2007 Focșani. Fetele Focșaniului au depășit ghinionul din etapa trecută când au pierdut cu 2-3 după ce au condus cu 2-0 și, sâmbătă, în Sala Polivalentă au trecut în patru seturi de CSU Galați: 19-25, 25-14, 25-18, 25-9. Ca și sâmbăta trecută, voleibalistele gazde au avut o prestație consistentă, cu apărare decisă, atacuri în forță ori mingi puse în zonele neapărate de adversare. Marea deosebire în jocul focșănencelor a constat în eficacitate serviciului, căruia în multe momente gălățencele nu i-au găsit antidot.
Relevant în acest sens este că, spre exemplu, ultimele șase puncte ale meciului au fost reușite de Andreea Mihaela Buzilă, direct din serviciu.
Pentru victoria de sâmbătă, meritele aparțin întregii echipe, care găsit soluțiile tehnice, tactice și de voință pentru a câștiga. CSM Focșani 2007: Andreea-Mihaela Buzilă, Ana-Maria Cimpoeșu, Elena Mogozsan, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Monica Stoica, Mădălina Mocanu, Iulia Stoica, Ana Boantă, Mălina Zwiru. Elevele profesorului Marian Rădulescu au ajuns la un nivel de exprimare, ca echipă, aproape de potențialul de care dispun ca jucătoare.
Jocul lor are densitate, are sens, experiența jucătoarelor cu mulți ani de volei se vede în teren, ca și dorința jucătoarelor tinere de a-și pune în valoare calitățile indiscutabile. De aici rezultă o îmbinare care poate aduce rezultatele pe care iubitorii voleiului le așteaptă de la CSM Focșani 2007. Sâmbătă, 22 noiembrie, focșănencele vor juca la București, cu Dinamo Romprest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?