Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Jennifer Aniston se simte foarte norocoasă alături de logodnicul ei, Justin Theroux



Actrița americană Jennifer Aniston și logodnicul ei, actorul Justin Theroux, sunt actori de succes și cu agende de lucru extrem de încărcate. Întrebată de jurnaliști dacă discută anumite chestiuni profesionale cu partenerul ei de viață, actrița americană a spus: „Ca să fiu sinceră, nu prea. Mai degrabă, atunci când unul dintre noi sosește acasă, îl întreabă pe celălalt: «Cum ai petrecut ziua de azi?» Iar celălalt răspunde: «A fost bine, hai să organizăm un picnic romantic în cimitir»”. Justin este probabil unul dintre cei mai amuzanți oameni pe care i-am cunoscut vreodată și, astfel, sunt foarte norocoasă, pentru că mă face să râd foarte mult. Așadar, nu vorbim despre chestiuni profesionale atunci când suntem împreună acasă, însă el joacă minunat în filme și, așa cum am mai spus, mă face să râd foarte mult”, a adăugat Jennifer Aniston, citată de contactmusic.com.
Vedeta americană spune că speculațiile apărute în mod constant în mass-media despre viața ei privată pot fi uneori frustrante, însă, alături de logodnicul ei încearcă să ignore zvonurile și să se bucure de relația pe care o au în prezent. „Nu pot să explic această obsesie a presei pentru viața mea privată și zvonurile constante despre sarcina mea. Încerc să nu le acord atenție și să îmi trăiesc viața. Lucrurile se vor petrece la timpul potrivit. Important este să îți trăiești viața și să nu te lași deranjat de lucrurile care se spun despre tine. Trebuie să te bucuri de lucrurile bune și suntem recunoscători că ne-am găsit unul pe celălalt”, a dezvăluit vedeta americană pentru revista Look. Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au logodit în anul 2012.
Aniston, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorțat în 2005, după apariția în presa hollywoodiană a unor informații potrivit cărora acesta a înșelat-o cu o altă actriță celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. Justin Theroux, în vârstă de 42 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?