Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Un pădurar și fratele său militar sunt acuzați de tâlhărie


Un bărbat din comuna Slobozia Bradului a reclamat la poliție că a fost tâlhărit de patru persoane. Pe două dintre acestea le-a recunoscut. El le-a spus polițiștilor că unul este pădurar la Ocolul Silvic Dumitrești, iar celălalt este fratele pădurarului, militar la o unitate din București. Pe celelalte două persoane nu le-a recunoscut, dar se pare că sunt din Podgoria, județul Buzău, localitate din care sunt și cei doi frați.
     Fapta a fost comisă miercuri după-amiază, în timp ce victima se deplasa pe un drum forestier de pe raza comunei Sihlea. Victima a fost lovită, amenințată și lăsată fără sacoșa în care avea câte ceva de-ale gurii. „La data de 12 noiembrie a.c., ora 15.40, polițiștii din Sihlea au fost sesizați despre faptul că la data de 9 noiembrie a.c., ora 18.30, P. Ionel, de 46 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce se deplasa pe un drum forestier, a fost lovit de Åž. Gabriel, de 33 ani, din comuna Podgoria, județul Buzău, Åž. Alin Veronel, de 26 ani, din aceeași localitate, și alte două persoane necunoscute. Totodată, P. Ionel a mai sesizat faptul că ar fi fost amenințat cu fapte de violență, după care a fost deposedat de sacosa în care avea alimente în valoare de 45 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, au transmis polițiștii.
    Potrivit unor surse, frații nu ar fi la prima abatere, ei fiind cercetați și în alte dosare. Cercetările în acest caz vor fi continuate de polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Gugești, urmând ca oamenii legii să facă toate verificările necesare și să stabilească dacă bărbatul din Slobozia Bradului, care este cioban la o stână din Sihlea, a fost tâlhărit ori nu, dar și dacă autorii faptei sunt cei indicați de victimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?