Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

„Bobocii au talent“ la Liceul Pedagogic


Bobocii de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani se pregătesc de bal. Având tema „Bobocii au talent”, balul, care va avea loc în această seară, se anunță a fi unul incendiar. Astfel, începând cu ora 17.30, bobocii și colegii lor mai mari se vor întâlni la Cinematograful Balada, acolo unde va fi organizat spectacolul, după care va urma petrecerea la Restaurantul Gran D’or, care va începe la ora 20.30.
    În timpul balului, prezentatorii vor încerca să preia din șarmul lui Smiley și al lui Pavel Bartoș, iar probele vor fi de… foc. Defilarea în ținute de zi, proba de originalitate, proba surpriză, dar și defilare în ținute de seară sunt probele la care vor fi supuși concurenții. Nu vor lipsi nici momentele artistice susținute de elevi ai liceului, scenete, un moment de karate, muzică și dans. De asemenea, și majoretele vor intra în scenă.
Atât probele cât și momentele artistice sunt realizate ținând cont de tema balului și anume talentul, după cum spun organizatorii. „Va fi un bal așa cum doar elevii Liceului Pedagogic știu să-l facă… plin de umor, talent, frumusețe și eleganță. Organizatorii acestui bal au muncit timp de trei săptămâni, împreună cu bobocii, pentru a arăta nu doar colegilor, ci și cadrelor didactice că, de-a lungul celor 4 ani de școală, au învățat să se respecte, să muncească în echipă și să facă un spectacol cu care se vor putea mândri. Mulțumim pe această cale tuturor cadrelor didactice care ne-au înțeles atunci când am avut nevoie, doamnei Aida Doagă pentru sprijinul acordat în realizarea petrecerii de după spectacol și doamnei director Ailincuței Lauriana, care a fost alături de noi în tot acest timp”, a precizat Marina Pătrașcu, consilier educativ.
    Pentru organizarea acestui spectacol, care se anunță a fi unul incendiar, a fost nevoie și de sponsori, respectiv Oriflame, Salon Pink, salon Madhair, frizeria La atelier, Casa de Modă Infinity, Mikes creative Services, Florăria Orhideea, Direcția Județeană de Sport și Tineret Vrancea.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?