Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Voința DEEP SERV este campioana de toamnă în Liga de Minifotbal


Campionatul de minifotbal pentru amatori Vrancea a programat duminică, 9 noiembrie, la baza sportivă EnergoSport jocurile penultimei etape a Ligii 1 din prima parte a sezonului 2014/2015. Voința Deep Serv, Flux Cafe, Sanorom Bolotesti, Pamiro Construct, Arena și Dr.Gsm&Global Proiect sunt calificate în play-off cu o etapă înainte de finalul primei părți din Ligă, în timp ce Auto ZBR, Dan San Mărășești și Jess Caffe duc o luptă în trei pentru locurile 7 și 8 care asigură calificarea în primăvara Ligii.
Campioana en-titre Voința Deep Serv este campioană de toamnă a Ligii de minifotbal, indiferent de rezultatele ultimei etape, având 4 puncte avans asupra locurilor 2 și 3, Flux Cafe respectiv Sanorom Bolotești. Campionii au dominat prima parte a sezonului regulat, dar evoluțiile echipei nu au fost pe placul managerului general Marian Spânu. Victoriile la limită cu echipe calificate în play-off, dar și remizele obținute cu principalele contracandidate la titlul în acest sezon demonstrează că sezonul acesta, titlul de campioană se joacă până în ultima etapă.
         În etapa a-XIV-a, Voința câștiga cu emoții întâlnirea cu Auto ZBR chiar dacă au dominat în totalitate partida. Gabriel Lazăr, portarul Voinței, are două intervenții pe finalul primei reprize în aceeași fază la scorul de 1-1, cu Marian Covaci în prin plan, iar la ultima fază a jocului ZBR-ul trece pe lângă o egalare nesperată la o fază fixă. De menționat însă că la această partidă Emilian Chivu a jucat în postura de prospat selecționat în naționala de minifotbal a României, care va participa la C.E. mini-EURO 2014 din Muntenegru între 26-30 noiembrie 2014.
Vicecampioana ediției trecute, Sanorom Bolotești a câștigat detașat cu Pro As Company 11-0 după înfrângerea neașteptată din intermediara cu Arena (2-3), iar Flux Cafe bifează încă 3 puncte în clasament menținându-se în plasa liderului.
      Arenă urca pe 4, acumulând 12 puncte în ultimele 4 etape după victoria cu Dan San Mărășești, iar Jess Caffe rămâne în grafic pentru play-off după 2-0 cu Fabrica de imagine. Victoria din ultima etapă cu Dr.Gsm&Global Proiect este însă obligatorie pentru finalista Cupei României din sezonul trecut, coroborată cu victoria Flux-ului asupra tinerilor de la Dan San. În derby-ul etapei, Pamiro Construct – Dr.Gsm&Global Proiect s-a încheiat nedecis, 0-0, fiind al doilea rezultat fără goluri din această stagiune de minifotbal, ocaziile fiind însă nenumărate la ambele porți.
Etapa viitoare, a XV-a, va fi ultima etapă din prima parte a sezonului, urmând că din primăvară echipele clasate pe locurile 1-8 să participe în play-off, iar locurile 9-16 în play-out cu punctele acumulate la sfârșitul turului de campionat. Viitoarea campioană alături de vicecampioana sezonului 2014-2015 vor participa la Campionatul Regional de calificare pentru Campionatul Național, iar câștigătoarea Cupei României desfășurată la nivel local va participa direct la turneul final al Cupei României, evenimente desfășurate în vara lui 2015 de Federația de minifotbal din România.
   
Rezultatele și marcatorii etapei :
Tăcerea – Refresh  1-5 (1-1). Au marcat Robert Dobre, respectiv Săndel Vasile 5

Pro As Company – Sanorom  0-11 (0-4). Au marcat Ciprian Dumitriu 4, Cătălin Costin 3, Adi Toma, Florin Nistor, Cătălin Voinea, Mădălin Bobaru.

Arena – Dan San Mărășești 5-1 (2-0). Au marcat Lucian Nistoroiu, Costel Chiriță, Cristi Prodan, Cosmin Milea, Iulian Niță, respectiv Ionuț Galavan.

Flux Cafe – Amicii  8-2 (4-2). Au marcat Laurențiu Neculai 3, Marius Suvac 3, Marian Savin, Cătălin Grama, respectiv Iulian Bornaz, Adrian Morhan

Voința Deep Serv – Auto ZBR  2-1 (1-1). Au marcat Mihai Claudiu, Alex Barbu-autogol, respectiv Răzvan Sava.

Jess Caffe – Fabrica de imagine  2-0 (1-0). A marcat Cătălin Ciobotaru 2

Pamiro Construct – Dr.Gsm&Global Proiect  0-0

*Gabana Ferm – Fan Club Steaua Mărășești 3-0, M.V.-Fan Club s-a retras din campionat.

Etapa viitoare programează jocurile :
Miercuri 12 noiembrie :
ora 17.30 Sanorom Bolotești – Tăcerea
ora 18.15 Gabana Ferm – Fabrica de imagine
ora 19.00 Auto ZBR – Amicii Urechești

Joi 13 noiembrie :
ora 18.00 Jess Caffe – Dr.Gsm&Global Proiect
ora 18.45 Voința Deep Serv – Refresh
ora 19.30 Arena – Pro As Company
ora 20.15 Flux Cafe – Dan San Mărășești
* Pamiro Construct – Fan Club Steaua Mărășești 3-0 M.V.

Rezultatele etapei în LIGA 2 :
Casa Panciu – Young Stars 9-1
FC Jariștea – Băncilă Bolotești 1-2
Pantzer Vidra – EFA Pietroasa 6-4
Apollo – Sanorom II 7-2
Pro As Company II – Selena Jariștea 11-2
Foresta Broșteni – ANL Unirea Odobești 0-3 – neprezentare
FC Broșteni – Super Fast 0-3 – neprezentare
 
În clasament conduce ANL Unirea Odobești 30 puncte, urmată în ordine de Casa Panciu 25 puncte, Super Fast 23 puncte și FC Jariștea 23 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?