Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Infopol : Evenimente rutiere – Furt cercetat de poliţişti – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 6 noiembrie a.c., ora 11.00, în comuna Tănăsoaia, polițiștii l-au depistat pe P. Lucian, de 21 ani, din comuna Gohor, județul Galați, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 6 noiembrie a.c., ora 17.50, D. Iulian, de 51 ani, din comuna Slobozia Bradului, a sesizat faptul că în jurul orelor 14.00, la intersecția DC169 cu DC184, în satul Cornetu, a fost lovit cu oglinda de o autoutilitară condusă de D. Cornel, de 61 ani, din aceeași localitate. Cercetările au stabilit faptul că la efectuarea virajului la dreapta, pe fondul neatenției în conducere, a acroșat victima cu oglinda, după care și-a continuat deplasarea. Ulterior, victima s-a prezentat la Secția UPU a Spitalului de Urgență Focșani, unde s-a constatat faptul că a suferit leziuni minore care nu au necesitat internarea. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 6 noiembrie a.c., ora 19.35, pe strada Bucegi din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe A. Toader, de 63 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 1,14 mg/ l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 6 noiembrie a.c., ora 03.40, D. Adrian, din municipiul Vaslui, a sesizat polițiștii TF Focșani despre faptul că în timp ce se afla în Gara Focșani, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil în valoare de 700 lei. În urma activităților desfășurate cu operativitate de polițiști, a fost depistat M. Silviu, de 28 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui. Telefonul a fost recuperat și a fost predat părții vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?