Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Liceenii artiști, așteptați la concursul LicArt


Elevii care vor să fie remarcați sunt așteptați să se înscrie la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Național de Arte pentru Elevi – LicArt. Se fac înscrieri pentru două secțiuni, respectiv fotografie și poezie. Åži ediția de anul acesta va fi plină de surprize, premii speciale, work-shop-uri și întâlniri, organizate de partenerul concursului, respectiv Nikon. Lunar, fotografiile vor putea fi votate de publicul larg, în cadrul unui concurs de popularitate, organizat pe site-ul nikonisti.ro. După 6 luni de concurs, în competiție vor rămâne, pentru încă o lună, doar semifinaliștii, ale căror creații vor fi analizate de membrii juriului, compus din personalități marcante ale literaturii și artei fotografice.
Înscrierile pentru această ediție a concursului continuă până la sfârșitul lunii martie 2015. Așadar, sunt așteptați în concurs toți liceenii care consideră că au talent și nu au reușit încă să se afirme prin intermediul concursului. Regulamentul și multe alte informații despre festival se găsesc pe site-ul www.licart.ro. „LicArt este cel mai mare concurs din Romania și e pe cale să devină una dintre cele mai puternice mișcări culturale din țară. De 14 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-și măsura forțele artistice, de a-și arăta talentul și de a fi apreciați de personalități remarcabile”, se arată într-un comunicat primit pe adresa redacției.
Festivalul Național de Arte pentru Elevi – LicArt este organizat de Clubul „Nouă ne Pasă”, în parteneriat cu Ministerul Educației și Nikon. Până la acest moment, în 31 de zile, s-au înscris peste 300 de liceeni din întreaga țară. Aceștia concurează deja cu peste 550 de creații la secțiunile: poezie și fotografie – categoriile alb-negru, portret și diverse.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?