Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Liceenii și-au ales reprezentanții


În liceele vrâncene s-au desfășurat, în perioada 27-31 octombrie, alegerile pentru ocuparea funcțiilor vacante în consiliile școlare ale elevilor.
La Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani, în funcția de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor (CSE) a fost aleasă Melisa Lupu-Leica, care a obținut 667 de voturi. Contracandidatul său, Mihăiță Sandu, a obținut 299 de voturi. Funcția de vicepreședinte a fost ocupată de: Florin Toader, cu 408 voturi, Gabriela Săcăluș cu 293 de voturi, George Dinu cu 278 de voturi, iar postul de secretar a fost ocupat de Andreea Rânghianu, candidată unică, care a obținut 794 de voturi.
La Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud, Elena Rogozan este președinta CSE. Ea a obținut 489 de voturi. Funcția de vicepreședinte a fost ocupată de: Cristina Popa, cu 260 de voturi, Ciprian Bădic, cu 247 de voturi și Vlad Dediu, cu 197 de voturi, iar funcția de secretar a revenit Mihaelei Acatrinei cu 811 voturi.
La Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, câștigătoare a ieșit Adelina Palade, care a fost votată de 616 dintre colegii săi. Lucian-Ionuț Tănase (403 voturi), Răzvan Olteanu (393 voturi) și Iulian-Horia Florea (312 voturi) vor ocupa funcțiile de vicepreședinți, iar secretar va fi Denisa-Daniela Vișan, care a primit 580 de voturi.
La Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, președinta CSE va fi Ștefania Manolache (298 voturi), prim-vicepreședinte la fi Beatrice Socaci (324 voturi), Florin Balaș va îndeplini funcția de vicepreședinte, după ce a obținut 166 de voturi, iar secretar va fi Andreea Frunză, cu 396 de voturi.
La Liceul Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești, în funcția de președinte al CSE a fost ales Andrei Tudose, care a obținut 146 de voturi, cu două mai multe decât contracandidata sa, Claudia Petroiu. Denisa Mironeasa (154 voturi) și Dănuț Constantin (131 voturi) vor fi președinți, funcția de secretar fiind ocupată de Camelia Vlăsceanu (179 de voturi).
    „Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a asigurat transparența procesului electoral desfășurat prin prezența unui membru în Comisia de Concurs și Validare a fiecărui liceu. Consiliul Județean al Elevilor Vrancea urează mult succes noilor echipe formate în reprezentarea elevilor vrânceni și în dezvoltarea unor proiecte de impact”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean al Elevilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?