Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Primarul Iulian Nica: Victor Ponta, președintele care va garanta stabilitate, locuri de muncă, salarii și pensii decente


Primarul orașului Panciu, Iulian Nica, s-a întâlnit, ieri, cu locuitorii cartierului Crucea de Jos. În cadrul întrunirii au fost discutate problemele edilitare specifice zonei și stadiul investițiilor derulate în acest moment de Primăria Panciu. Oamenii au apreciat faptul că, în ultimul an, mai multe străzi din oraș au fost reabilitate, modernizate și asfaltate datorită a două proiecte cu finanțare externă, respectiv „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de interes public (străzi)” și „Protejarea, restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, în vederea creșterii atractivității turistice a orașului Panciu”. În acest context, primarul Iulian Nica a precizat că, în viitorul apropiat, are în vedere derularea unui proiect prin intermediul căruia vor fi asfaltate cele mai importante străzi din cartiere, printre care și strada Costache Negri, din Crucea de Jos.
    Cetățenii au afirmat că, datorită proiectului de modernizare și extindere a rețelei de apă și canalizare „Vranceaqua”, inițiat de președintele Consiliului Județean Vrancea și al UNCJR, Marian Oprișan, au fost eliminate problemele legate de calitatea și presiunea apei de la robinete. Au mai fost trecute în revistă investițiile din educație și sănătate, domenii prioritare pentru administrația locală. Primarul Iulian Nica a reamintit că, la 15 septembrie 2014, a fost inaugurată nouă bază sportivă de la Liceului Teoretic „Ioan Slavici”, amenajată datorită proiectului european „EDU PANCIU – Educație și cunoaștere”, prin intermediul căruia au mai fost construite și două corpuri de clădiri noi, în care vor funcționa 18 laboratoare moderne, o sală și o bibliotecă multimedia, precum și Muzeul „Ioan Slavici”. Toate acestea vor fi inaugurate în prima jumătate a anului 2015.
    Iulian Nica a mai afirmat că, din vara anului 2015, Spitalul Panciu va avea un computer tomograf, datorită proiectului „Realizarea spațiilor necesare funcționării laboratorului de imagistică medicală compartiment tomograf și dotarea cu tomograf a ambulatoriului integrat al Spitalului Panciu, județul Vrancea”.Nu în ultimul rând, Iulian Nica a discutat cu cetățenii și despre scrutinul prezidențial din data de 2 noiembrie, care oferă românilor șansa ca, după 10 ani, să-și aleagă președintele care să le garanteze stabilitatea economică și socială, locuri de muncă, salarii și pensii decente. „Pe data de 2 noiembrie trebuie să dovedim că suntem hotărâți să votăm un președinte care a demonstrat, în calitate de prim-ministru, că este alături de români. Victor Pontaa  redeschis spitalele închise de PDL, a crescut salariul minim pe economie, a refăcut pensiile tăiate de Guvernul Boc, a mărit pensiile pentru agricultori, a redus TVA-ul la pâine, a redus impozitul pe venit pentru fermierii care au culturi agricole calamitate. Pe 2 noiembrie trebuie să ieșim la vot în număr cât mai mare și să-l votăm pe Victor Ponta ca președinte al tuturor românilor”, a spus primarul Iulian Nica.
 

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?