Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Infopol : Evenimente rutiere – Instalaţie artizanală de sustragere a energiei electrice – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 28 octombrie a.c.,  ora 09.00, pe DJ 204N în comuna Nănești, polițiștii l-au depistat pe C. Maricel, de 24 ani, din comuna Nămoloasa, județul Galați, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 28 octombrie a.c., ora 19.45, în orașul Mărășești, P. Gheorghe, de 67 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 29 octombrie a.c., ora 02.15, pe DN2 E85 în comuna Golești, polițiștii l-au depistat pe I. Ionuț, de 25 ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de conducere suspendat, iar autoturismul este radiat din circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Instalație artizanală de sustragere a energiei electrice

    La data de 28 octombrie a.c., ora 08.30, polițiștii din Gugești au efectuat o percheziție la locuința lui N. Sandu, de 37 ani, din comuna Tâmboiești, și au constatat faptul că acesta deține și folosește o instalație artizanală prin care sustrage energie electrică din rețeaua publică de distribuție. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?