Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Tată şi fiică, răniţi într-un accident produs pe E 85


Două persoane, tată și fiică, au ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce au fost rănite într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe drumul european E 85, în afara comunei Slobozia Bradului. Oamenii legii spun că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan.
Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism cu numere de Iași nu s-a mai putut concentra la drum și a ațipit, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț. Atât șoferul, cât și pasagera, respectiv fiica sa, s-au ales cu mai multe răni.
    Imediat după accident, persoanele care se aflau în zonă au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns ambulanța și polițiștii. Cele două victime, care nu păreau a fi rănite grav, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Focșani pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate.
    Politiștii din cadrul Serviciul Rutier au rămas la locul accidentului pentru a efectua cercetări în acest caz. Primele indicii arată că șoferul a adormit la volan. Oamenii legii ne-au spus că a fost întocmit dosar penal, dar verificările vor continua pentru a se stabili cu exactitate modul de producere a accidentului. „Accidentul, soldat cu rănirea a două persoane, s-a produs pe DN 2 E85, în afara comunei Slobozia Bradului. Din primele verificări a rezultat că evenimentul rutier s-a produs pe fondul oboselii la volan, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a precizat inspectorul principal Cristi Manta, de la Serviciul Poliției Rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?