Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Festival de fotbal juvenil internaţional pe Stadionul din cartierul Unirea din Odobeşti


    Cluburile de fotbal ACS Tîmpa Brașov și Junior Galați, în parteneriat cu Primăria orașului Odobești și Asociația Județeană de Fotbal Vrancea vor organiza sâmbătă, 25 octombrie și duminică, 26 octombrie, prima ediție a turneului internațional de fotbal „Odobești Grapes Cup”, întrecere care se adresează tinerilor fotbaliști născuți în anii 2004 și 2006. Întrecerea beneficiază de suportul financiar al omului de afaceri Corneliu Prunache.
Competiția internațională „Odobești Grapes Cup” a luat naștere la inițiativa primarului orașului Odobești, Daniel Nicolaș chiar în acest an.  „Am decis să înființăm această competiție pentru a putea oferi tinerelor talente din fotbalul autohton ocazia să joace cu echipe din țară, dar și din străinătate. Turneul de fotbal pentru copii este la prima ediție în acest an și vrem să facem din asta o tradiție. Sportul este foarte important pentru copii și mă bucur că Odobeștiul poate fi gazda unui astfel de concurs”, spune Daniel Nicolaș, primarul orașului Odobești.
Fiind la prima ediție, persoanele implicate au fost nevoite să se adapteze din mers pentru a putea oferi tinerilor fotbaliști un concurs care să-i motiveze pentru obținerea performanței. „Odobești Grapes Cup” este o concepție nouă, creată pentru a satisface nevoia județului Vrancea de a aduna laolaltă sportivi de elită. Copiii se vor confrunta în competiție cu echipe atât din țară, cât și din străinatate.
La prima ediție au confirmat prezența echipe ca Academia Hagi Constanța, ACS Tîmpa Brașov, Farul Constanța, CSM Focșani, Junior Galați, Voința Odobești și Zimbru Chișinău (Republica Moldova). De asemenea, o echipă din Bulgaria a rezervat un loc la acest festival al fotbalului juvenil. Turneul internațional de fotbal pentru copii va aduna tinere talente din două categorii de vârstă, născuți în anii 2004-2005 și 2006-2007.
Astfel, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani vor putea participa la competiția anuală „Odobești Grapes Cup” care va avea loc in week-end (25-26 octombrie). Incepand cu ora 10.00, terenul din Cartierul Mihai Sturza din cartierul Unirea- Odobesti va fi împărțit în două și se va da startul competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?