Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

MUSICALS GALA, în sala mare a Ateneului Popular


Stagiunea Orchestrei de Camera UNIREA va continua cu MUSICALS GALA, eveniment muzical ce va avea loc luni, 27 octombrie, începând cu ora 19.00, în sala mare a Ateneului Popular „Maior Gh. Pastia” din Focșani. La acest eveniment muzical, alături de Orchestra de Cameră UNIREA, vor urca pe scenă trei soliste importante ale Operei Naționale București, respectiv Simonida Luțescu, Crina Zancu și Elena Dincă.
Programul va cuprinde arii celebre din musicaluri precum: Sunetul muzicii, Cenușăreasa, Fantoma la Operă, My Fair Lady, Mizerabilii, Frumoasa și Bestia, Poveste din cartierul de vest, Mary Poppins și altele. „Vă informăm că Stagiunea Orchestrei de Cameră UNIREA continuă cu MUSICALS GALA, eveniment muzical ce va avea loc luni, 27 octombrie 2014, ora 19.00, la Sala mare a Ateneului Popular. Programul va cuprinde arii celebre din musicaluri … de ieri și de azi: Sunetul muzicii, Cenușăreasa, Fantoma la Operă, My Fair Lady, Mizerabilii, Frumoasa și Bestia, Poveste din cartierul de vest, Mary Poppins, etc. Alături de Orchestra de Cameră UNIREA vor urca pe scenă trei importante soliste ale Operei Naționale București: Simonida LUÈšESCU, Crina ZANCU și Elena DINCA”, se precizează într-un comunicat de presă.
Programul stagiunii până în luna decembrie va mai cuprinde alte două spectacole: Festival de muzică barocă pe data de 24 noiembrie și Concertul tradițional de Crăciun, programat pentru 15 decembrie. Doritorii își mai pot procura încă abonamente pentru cele trei evenimente la prețul de 50 de lei. Pentru cei care nu doresc abonamente, prețul unui bilet pentru acest spectacol este 25 lei. Prețul unui bilet la reducere este de 10 lei (elevi, studenți, persoane cu dizabilități).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?