Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Concurs de frumuseţe pentru admiratoarele nazismului


Un concurs de frumusețe pentru femei, cunoscut sub numele „Miss Hitler 2014” și dedicat tinerelor adepte ale neonazismului, se desfășoară pe internet, prin intermediul unei pagini de pe platforma de socializare rusă VKontakte, provocând îngrijorare printre internauți. Pagina de pe platforma VKontakte pe care este organizat concursul are peste 7.000 de fani, competiția fiind inițiată de un grup de ruși și ucraineni care îl omagiază pe Hitler, potrivit dailymail.co.uk.
Tinerele care urăsc evreii și îl admiră pe Adolf Hitler sunt încurajate să își publice selfie-uri în care apar în ipostaze senzuale, alături de însemne sau simboluri nziste, pe această pagină de pe platforma online VKontakte, cunoscută drept versiunea rusă a rețelei de socializare Facebook. Participanta care va primi cel mai mare număr de aprecieri (like-uri, n.r.) va fi desemnată câștigătoare a acestei bizare competiții.
Concursul le impune tinerelor să publice o fotografie de tip selfie cu temă nazistă și un scurt text în care să explice de ce „iubesc și apreciază cel de-al Treilea Reich al lui Adolf Hitler”, un regim responsabil pentru moartea a peste șase milioane de oameni. Numele competiției online este „Miss Ostland”, după denumirea acordată teritoriului ocupat de naziști în Europa de Est, unde peste un milion de evrei au fost uciși.
Premiul întâi în această competiție constă într-o bijuterie din partea unei companii numite „Magic Workshop”, care prezintă una dintre runele nordice (caractere grafice ale celor mai vechi alfabete germanice, n.r.) preferate de Heinrich Himmler, comandantul trupelor SS din Germania hitleristă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?