Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Infopol : Evenimente rutiere – Mandat executat de poliţişti – Deces cercetat de poliţişti – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 14 octombrie a.c., ora 06.55, pe DN 2 în afara comunei Garoafa, P. Gheorghe, de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate biciclistului C. Åžtefan, de 42 ani, din aceeași localitate, care circula regulamentar pe drumul cu prioritate, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 14 octombrie a.c., ora 11.15, pe DN 23 în afara comunei Măicănești, T. Neculai Petrică, de 47 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un ansamblu format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe partea opusă a sensului său de mers. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
   
    La data 14 octombrie a.c., ora 15.15, pe DN 2N în comuna Chiojdeni, C. Marieta, de 50 ani, din localitate, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data 4 octombrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

    La data de 15 octombrie a.c., ora 00.25, pe strada Vîlcele din municipiul Focșani, Z. Vlad, de 21 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandat executat de polițiști

    La data de 14 octombrie a.c., ora 14.00, polițiștii focșăneni l-au reținut pe F. Åžtefan, de 44 ani, din localitate, care deținea mandat de executare a pedepsei pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Acesta a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani în vederea executării pedepsei.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 14 octombrie a.c., ora 16.10, polițiștii adjudeni au fost sesizați despre faptul că R. Nicolae, de 50 ani, din comuna Ruginești, este decedat pe malul pârâului Domoșița. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că acesta locuia singur, era cunoscut ca suferind de epilepsie și consumator de băuturi alcoolice. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la SML în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?