Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Viceprimarul Iorga: Căminul de Bătrâni „e foarte frumos, dar e…sinistru“


Căminul de Bătrâni este primul proiect în care vrea să se implice viceprimarul Marius Iorga. Împreună cu primarul Decebal Bacinschi, viceprimarul a vizitat, ieri, Căminul și spune că mai sunt multe lucruri de făcut pentru ca acesta să fie un loc de odihnă pentru cei în vârstă. „Vreau să dăm puțină culoare și viață acestui spațiu, parcă am intrat la morgă acolo. E curat, e foarte frumos, dar e…sinistru”, spune viceprimarul Iorga. Acesta spune că are „disponibilitate maximă la alte cerințe ale primarului” și se poate implica și în alte proiecte ale municipalității. „Nu am alte activități private, am renunțat la toate. Vin de dimineață la primărie și plec, de obicei, ultimul”, a adăugat Marius Iorga.
    În ceea ce privește relația cu funcționarii din Primărie, viceprimarul speră ca aceasta să fie foarte bună. „Mă aștept la o colaborare foarte bună. Să fie transparenți și, de fiecare dată când le voi solicita ajutorul, sfatul, să răspundă pozitiv. Dacă va fi așa, pot să îi asigur de o colaborare extraordinar de bună”, a încheiat viceprimarul Iorga.
    Lista de atribuții a viceprimarului Iorga este lungă, începând de la Cantina de Ajutor Social Focșani, Căminul pentru Persoane Vârstnice, Clubul Sportiv Municipal Focșani 2007, Compartiment de Transport Public Local de Călători (inclusiv activitatea de taximetrie din Focșani), Serviciul de asistență medicală, Activitatea de învățământ, sport și tineret, Direcția de Resurse Umane. De asemenea, Marius Iorga va răspunde de Compartimentul fond locativ și asociații de proprietari dar și de instituțiile de cultură din Focșani, precum Teatrul Municipal, Ansamblul Profesionist Å¢ara Vrancei, Corul Pastorala, Ateneul Popular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?