Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Infopol : Șoferi cu dosare penale – Furt cercetat de poliţişti – Radare


Șoferi cu dosare penale 

    La data de 11 octombrie a.c., ora 16.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești l-au depistat pe N. Neculai., de 58 ani, din comuna Păunești, care a condus un tractor marca Fiat pe DJ 205 H din comuna Păunești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 11 octombrie a.c., ora 18.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Soveja l-au depistat în trafic pe N. Cosmin Ionuț, de 22 ani, din comuna Soveja, care conducea mopedul marca Kimco People fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 12 octombrie a.c., ora 03.44, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vulturu și Răstoaca l-au depistat pe Z. Manuel, de 22 ani, din comuna Tîmboiești, în timp ce conducea auto marca Dacia 1310 fără a deține permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 11 octombrie a.c., ora 00.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani i-au identificat pe D. Gabriel., de 18 ani, și C. Daniel, de 21 ani, care au încercat să pătrundă într-un chioșc cu ziare din Piața Moldovei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?