Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Infopol : Evenimente – rutiere Radare


Evenimente rutiere

    La data de 6 octombrie a.c., ora 09.25, pe DN 2 în afara comuna Golești, L. Romeo, de 44 ani, din comuna Bordești, în timp ce conducea un autoturism marca Daewoo, din cauza neatenției și a consumului de băuturi alcoolice (1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat) a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul marca Opel, care era oprit pe banda de lângă marginea părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, precum și rănirea ușoară a lui L. Iulian Doru, de 23 ani, din comuna Bordești, R. Florentina-Doina, de 35 ani, Åž. Florin, de 35 ani, S. Gheorghe, de 46 ani, S. Genica, de 27 ani, și S. G. D., de 3 săptămâni, toți din comuna Obrejița. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 6 octombrie a.c., ora 11.00, pe DJ 204E în comuna Vânători, M. Silviu, de 37 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară l-a acroșat și accidentat ușor pe B. I., de 13 ani, din localitate, care nu s-a asigurat la pătrunderea pe drumul cu prioritate în timp ce se deplasa pe o bicicletă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 6 octombrie a.c., pe DJ 204F în comuna Gugești, B. Eduard Mihăiță, de 16 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un ATV fără a fi înmatriculat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?