Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Computer tomograf pentru Spitalul Orăşenesc Panciu



Primarul orașului Panciu, Iulian Nica, va semna, astăzi, contractul de furnizare a computerului tomograf, în cadrul proiectului de investiții „Realizarea spațiilor necesare funcționării laboratorului de imagistică medicală compartiment tomograf și dotarea cu tomograf a ambulatoriului integrat al Spitalului Panciu, județul Vrancea”. Contractul va fi semnat în cadrul unei conferințe de presă, ce va avea loc în Sala Mare a Casei de Cultură Panciu, începând cu ora 11.00.
Proiectul este finanțat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională, în cadrul POR 2007-2013, Axa Prioritară 3 „Îmbunătățirea infrastructurii sociale”, domeniul de Intervenție 3.1 „Reabilitarea/ Modernizarea/ Dezvoltarea și Echiparea Infrastructurii Serviciilor de Sănătate”.
În anul 2013, Consiliul Local Panciu a aprobat valoarea finală a investiției, care este de 5.208.086,81 lei, contribuția locală reprezentând 2% din valoarea totală eligibilă a proiectului, respectiv 80.927,36 lei. Proiectul are ca scop înființarea unui compartiment de tomografie și dotarea lui cu toată aparatura necesară. Acesta va funcționa într-un spațiu amenajat prin extinderea unui corp de clădire ce aparține Spitalului Orășenesc Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?