Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Adjudeanul Ilie Roşu a alergat la Maratonul Internaţional de la Bucureşti


În perioada 4-5 octombrie s-a desfășurat cea de-a 7-a ediție a Maratonului Internațional București, unde peste 8000 de participanți au luat startul în probe destinate atât copiilor, cât și adultilor: maraton, Semimaraton și ștafetă. Startul a fost dat de către campioana olimpică în proba de maraton de la Olimpiada de la Beijing, Constantina Diță. Beneficiind de un timp admirabil, concurenții și-au depășit propriile limite, mulți dintre ei stabilindu-și noi recorduri personale.
Adjudeanul Ilie Roșu, un împătimit al concursurilor de maraton, a alergat pentru a 96-a oară cu drapelul României într-o cursă de maraton și pentru a 4-a oara cu Steagul Olimpic, „din respect pentru sportivii români care au luptat pentru România în competițiile olimpice, din respect pentru colegii mei concurenți, care m-au încurajat tot timpul pe traseu și din respect pentru organizatori”, așa cum a spus la finalul cursei Ilie Roșu.
O muncă de 25 de ani, un mare succes obținut în echipă în care familia, antrenorii, sponsorii și prietenii au fost decisivi. Mari antrenori și sportivi ai României, prieteni din țară și din străinatate au fost prezenți la Gala de retragere, felicitând-o pe Constantina Diță și îndemnând-o printre rânduri la final: Ai câștigat, continuă! Te-ai retras, continuă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?