Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Săptămâna Limbilor Moderne la Colegiul „Asachi”


Elevii Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focșani au marcat, printr-o serie de activități, Săptămâna Limbilor Moderne. Îndrumați de profesorii de limba engleză sau limba franceză, elevii claselor a IX-a au fost informați cu privire la semnificația „Zilei Europene a Limbilor Străine”, au aflat cum pot saluta în diverse limbi europene, ce limbi vorbesc diverse personalități ale lumii, ce înseamnă să fii poliglot și care sunt factorii ce pot contribui la însușirea rapidă și eficientă a unei limbi străine. Toate activitățile au fost realizate prin jocuri interactive și teste pe tema învățării limbilor moderne.
De asemenea, elevii de clasa a XI-a de la specializarea turism au realizat un avizier cu tema „Minunatele călătorii ale unui bucătar german prin Europa (și nu numai)” folosind vederi din lumea întreagă, donate de expertul german în gastronomie Hartmut Boll. „Elevi clasei a XI-a B, specializarea turism, au realizat un avizier inedit cu tema «Minunatele călătorii ale unui bucătar german prin Europa (și nu numai)». Ei și-au folosit cunoștințele de geografie pentru a identifica semnificația unui număr impresionant de vederi din lumea întreagă donate de domnul Hartmut Boll, expertul german în gastronomie, care a instruit elevii noștri în anii 2012 și 2013. De asemenea, toate materialele realizate de elevi și profesori au îmbogățit cabinetul de limbi moderne cu două expoziții”, se precizează într-un comunicat al Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”.
Activitățile s-au desfășurat în perioada 26 septembrie – 6 octombrie și au făcut parte din cadrul proiectului „Ecoul plurilingvismului prin Interculturalitate”, inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?