Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Coșmarul unei menajere românce: a fost închisă într-o casă cu 26 de câini, care o mușcau


Un caz zguduitor a fost descoperit de polițiștii din Milano: o menajeră  româncă era maltratată și sechestrată de femeia pentru care lucra și care adunase în casă zeci de maidanezi.
O menajeră româncă a fost sechestrată vreme de patru luni într-un apartament din orașul italian Milano, unde familia pentru care lucra creștea 26 de câini. Femeia a fost găsită de polițiști închisă într-o cameră din apartament, după ce în mai multe rânduri a reușit să scape și să le ceară ajutor vecinilor, într-o spaniolă stricată. Pe brațe prezenta urme clare de mușcături și era subnutrită.
Potrivit Corriere della Sera, apartamentul era deținut de o femeie care locuia împreună cu cele două fiice adolescente și un număr din ce în ce mai mare de câini de toate dimensiunile. Proprietara se pare că aducea constant animale de pe stradă, spre disperarea vecinilor, care s-au plâns în repetate rânduri de mizerie și miros, mai ales că apartamentul era într-o clădire dintr-o zonă bună a orașului, Porta Vittoria. În momentul descinderii, în locuință erau 26 de animale, unele dintre ele legate și închise în camere.
Tot vecinii le-au dezvăluit polițiștilor și că femeia își schimba constant menajerele, ultima fiind româncă. Aceasta nu vorbea italiana și se pare că a fost sechestrată în casă vreme de patru luni de zile, în condiții greu de imaginat. Ea a fost dusă direct la spital, în vreme ce proprietara apartamentului a fost reținută sub acuzația de sechestrare de persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?