Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

VREMEA va deveni răcoroasă în toată ţara


Vremea va deveni răcoroasă în toată țara. Cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și vestul teritoriului, în timp ce în rest înnorările vor fi temporare. Va ploua pe arii extinse în Maramureș, Crișana, local în Banat, Transilvania și în zonele de munte și numai cu totul izolat în celelalte regiuni. Pe arii restrânse mai ales în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, cantitățile de apă vor depăși izolat 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 11 grade. Izolat se va semnala ceață.
La București, vremea va fi răcoroasă. Cerul va prezenta înnorări temporare, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.
La munte, valorile termice vor scădea ușor, iar vremea va deveni răcoroasă. Înnorările vor fi persistente și va ploua pe arii relativ extinse, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, izolat, cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?