Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VREMEA se va răci în toată ţara


Joi, vremea se va răci în toată țara, mai accentuat în jumătatea de nord-est, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 10…12 grade în nordul Moldovei și 21…22 de grade în Banat, vestul și sudul Olteniei și sud-vestul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii mai extinse în nord-vest, în centru și la munte, unde se pot cumula izolat peste 15…20 l/mp, local în zonele de deal și pe areale restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice. Minimele termice vor fi cuprinse între 6 și 13 grade.
În București, valorile termice vor scădea față de zilele precedente, vemea devenind răcoroasă. Cerul va fi mai mult noros și vor fi posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

    Vineri, vremea va deveni răcoroasă în toată țara; temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 3 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 0 grade. Înnorările vor fi persistente în nord-vest, în centru și în zona montană, unde local va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Izolat se va semnala ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?