Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un bărbat de 44 de ani a vrut să VIOLEZE o adolescentă


Un bărbat de 44 de ani, din satul Mărtinești, comuna Tătăranu, a fost reținut aseară pentru 24 de ore. El a fost reținut după ce ar fi încercat să violeze o adolescentă din același sat. Potrivit anchetatorilor, ieri, bărbatul ar fi mers acasă la adolescentă cu intenția de a-l lua la muncă pe fratele acesteia. Văzând că fata era singură acasă, bărbatul, care ar fi recidivist, după cum ne-au spus sursele noastre, a intrat peste adolescentă și a început să tragă de ea cu intenția de a o viola. Ar fi luat-o în brațe, ar fi început să o pipăie și să o dezbrace, timp în care fata țipa cât o ținea gura. La un moment dat, ea ar fi pus mâna pe telefonul mobil cu intenția de a suna la poliție, dar bărbatul i-a luat aparatul și l-ar fi aruncat într-un lighean cu apă.
Salvarea fetei a fost o vecină, care a auzit-o țipând și a început la rându-i să țipe. În acel moment, Gheorghe R. s-a speriat și i-a dat drumul adolescentei, moment în care ea a reușit să iasă în stradă și să ceară ajutor. La fața locului au ajuns polițiștii de la Postul de Poliție Tătăranu și cei de la Secția de Poliție Rurală Măicănești, care au făcut verificări și au stabilit că cele sesizate de adolescentă se confirmă. După audieri, bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Vrancea, situație confirmată aseară de ofițerul de presă al poliției vrâncene, inspectorul principal Bogdan Toader.
Potrivit unor surse, în sarcina bărbatului s-ar fi reținut infracțiunile de tentativă la viol, violare de domiciliu și distrugere. Astăzi, bărbatul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?