Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

A furat telefonul unui călător care dormea în tren


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au trimis în judecată un bărbat de 36 de ani, din județul Galați, care a furat telefonul unui bărbat ce călătorea cu trenul.
    Fapta a fost comisă la data de 23 iunie a.c., când Nicolae D. se deplasa cu trenul, iar la un moment dat s-a apucat de cerșit. Mergând din vagon în vagon, el a observat pe măsuța dintr-un vagon un telefon, iar bărbatul căruia îi aparținea dormea. Văzând aparatul, Nicolae D. nu a stat pe gânduri și și l-a însușit. În ideea de a scăpa nepedepsit, în Gara Sihlea, în timp ce trenul a încetinit, hoțul a sărit din tren. Imediat a găsit și cumpătător, ocazie cu care a scăpat de aparat în schimbul sumei de 50 de lei.
Între timp s-a trezit și proprietarul telefonului, care imediat ce a văzut că nu  mai are aparatul, care valora 1.500 lei, a sunat la 112. În urma verificărilor efectuate de polițiști, principalul suspect a fost identificat, iar telefonul recuperat. Audiat fiind, bărbatul trimis în judecată pentru furt calificat a recunoscut comiterea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?