Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Juniorii LPS-ului nu se regăsesc în campionat



Pe Stadionul Milcovul a fost, sâmbătă, un cuplaj fotbalistic ce merită uitat cât mai repede. Mai întâi, pentru că ambele formații focșănene au pierdut jocuri pe care aveau mijloace suficiente să le câștige! Apoi, pentru că a fost mai puțin fotbal decât pe vreun amărât maidan de prin comunele Vrancei. Juniorii focșăneni nu au fost în cea mai bună zi a lor, dar au încercat să joace fotbal, să construiască, în fine, să dea ceva culoare jocului. Oaspeții, însă, au făcut antifotbal de la început la sfârșit, juniorii mici și, în mare parte a timpului, juniorii mari.
De altfel, la finalul întâlnirii dintre echipele de juniori A, antrenorul oaspeților i-a și spus profesorului Daniel Bănică, antrenorul focșănenilor, că echipa sa a câștigat cu noroc și că nu a legat nici trei pase. Ca să respectăm adevărul, Proprogresul A a mai și construit câte ceva, însă echipa B a stat tot timpul în apărare de unde a bubuit mingile spre înainte surprinzând naiva apărare focșăneană care a primit ușor trei goluri în prima repriză, dar și mai ușor ultimul gol, în ultimul minut de joc. Simulările și tragerile de timp repetate au făcut parte din meniul fotbalistic oferit de bucureșteni sâmbătă, pe Milcovul.
Juniorii A ai LPS au început meciul cu o apărare visătoare și, în minutul 9, oaspeții au deschis scorul prin Manga, iar Lăbunț a egalat în minutul 30, reluând cu capul în poartă mingea respinsă de portarul advers după lovitura liberă bătută foarte bine de Dima. În ultima fază a meciului, o contră le-a adus oaspeților golul victoriei, scor final 1-2. Juniorii B ai LPS Focșani au înscris Ursu și Zaharia, scorul final fiind 4-2 în favoarea bucureștenilor. Echipele LPS Focșani: A: Crăciun – Duca, Constantin, Dima, Blănaru – Grigorică, Ivanciu, Lăbunț, Pascu, Văceanu – Kumova. B: Glavana – Dediu, Popa, Doagă, Carabă – Marin, Duca, Salaoru – Ursu, Florea, Zaharia. Etapa viitoare, LPS Focșani va evolua pe terenul formației Dinamo 1948 București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?