Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Şedinţă la Consiliul Local Focşani. Propuneri de investiţii pentru şcoli


Consilierii locali focșăneni sunt chemați la ședința ordinară a legislativului de joi, 25 septembrie, pentru a discuta despre mai multe investiții care urmează să fie derulate în Focșani. Pe lista proiectelor de investiții care vor fi discutate de aleșii locali se numără realizarea de acoperiș tip șarpantă la clădirea internatului Colegiului tehnic Valeriu D. Cotea și la Grădinița cu program prelungit nr. 15. Alte proiecte de lucrări discutate în Consiliul Local Focșani sunt „Racord descărcare ape pluviale Cartier Mândrești” și „Refacere instalații electrice de iluminat în Parc Schumann și Parc Teatru Municipal Focșani”. 
 Aleșii focșăneni vor discuta și despre alocarea unor sume de bani pentru mai multe evenimente care vor fi organizate în municipiu. Cea mai mare sumă, 18,20 mii lei, este propusă pentru organizarea Concursului de matematică „EUCLID”, ediția a X-a și a Simpozionului Județean „Școala – cursul superior al devenirii” în cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 50 de ani de activitate a Școlii Gimnaziale Duiliu Zamfirescu Focșani. Alți 15 mii lei sunt propuși pentru premierea sportivilor participanți la a III-a ediție a Concursului Național de Dans Sportiv „Cupa Elite”, ce va avea loc în perioada 4-5 octombrie 2014, iar 7.500 lei sunt propuși pentru susținerea financiară a programului „Promenada Inimilor” și participarea, în calitate de coorganizator al „Marșului Inimilor” ce va avea loc la Focșani, în data de 28 septembrie 2014. 
 Pe ordinea de zi se mai află un proiect de hotărâre privind consultarea publicului despre documentația PUZ și aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Atragere în intravilan și lotizare în vederea construirii de locuințe și dotări complementare” a terenului de pe strada Zăbala dar și un proiect de hotărâre privind aprobarea Statutului Municipiului Focșani. Nu în ultimul rând, va fi prezentat avizul ofertei de concordat preventiv privind pe ENET Focșani. 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?