Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Piromanul care a incendiat două mașini, arestat pentru 30 de zile


Piromanul, care marți dimineață a incendiat două mașini parcate în curtea fostului Palat al Copiilor din Focșani, a primit mandat de arestare preventivă. El a ajuns ieri în fața magistraților Judecătoriei Focșani, care au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul nu vrea însă în arest, așa că a formulat contestație.
    Marius Daniel S., de 32 de ani, din Focșani, a fost reținut marți seara, după ce în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 5.00, ar fi incendiat cele două autoturisme. El a mai fost condamnat, în 2010, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru același gen de faptă și a avut termen de încercare de 5 ani. În urmă cu patru ani, el și-a incendiat apartamentul, iar flăcările s-au extins și la vecini.
     Marți dimineață, în jurul orei 5.00, s-a dat alarma prin 112 că două mașini, una ceva mai veche și nefolosită și un Chevrolet Aveo, au fost cuprinse de flăcări. În urma apelului, la fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, dar și polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Focșani. După ce au stins flăcările, pompierii au făcut verificări pentru a stabili cauza incendiului, iar primele date au indicat faptul că mașinile au fost incendiate. Potrivit anchetatorilor, piromanul a pus folii sub autoturisme, apoi le-a dat foc.
    Polițiștii și-au dat seama că au de-a face cu un piroman, mai ales că nu este prima dată când un autoturism este incendiat în Focșani. Prin urmare, au început verificările pentru identificarea persoanei care a dat foc mașinilor. Din verificările făcute de polițiștii focșăneni a rezultat că principalul suspect este tânărul de 32 de ani, mai vechi client de-al lor. La audieri, el nu a negat comiterea faptei, ba chiar le-a spus anchetatorilor că nu știe ce a fost în capul lui. Oamenii legii ne-au spus că nu este vorba despre o răzbunare în acest caz, ci pur și simplu de „plăcerea” de a vedea flăcări. Ei fac în continuare verificări pentru a stabili dacă tânărul are vreo legătură și cu alte cazuri, asta pentru că, în urmă cu câteva luni, în Focșani a fost incendiat un taximetru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?