Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Gospodărie incendiată, la Nereju


O mână criminală a dat foc gardului ce împrejmuia proprietatea unei persoane din satul Chiricari, comuna Nereju, iar incendiul s-a extins repede și la o anexă. În urma incendiului, au ars anexa, bunuri de uz gospodăresc, articole de mobilier, dar și câteva tone de fân.
    „Stația de Pompieri Vidra a intervenit în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Nereju, la stingerea unui incendiu în comuna Nereju, sat Chiricari, izbucnit la proprietatea lui N.M. Evenimentul a fost anunțat în seara zilei de marți, 16 septembrie a.c., în jurul orei 22.00. Trei echipaje de intervenție, dintre care două aparținând Stației de Pompieri Vidra și unul din cadrul S.V.S.U. Nereju au acționat timp de aproximativ trei ore pentru localizarea, lichidarea incendiului și protejarea gospodăriilor învecinate. În urma verificărilor efectuate, cel mai probabil, incendiul s-a produs ca urmare a folosirii intenționate a sursei de aprindere”, ne-au transmis reprezentanții ISU Vrancea.
    Polițiștii din cadrul Postului de Poliție din localitate au declanșat și ei o anchetă în acest caz și, potrivit unor surse, oamenii legii ar avea un suspect. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?