Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

SAJ Vrancea a primit trei ambulanțe noi


Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit trei ambulanțe noi, care vor ajunge la sediul instituției în această dimineață. Ieri, mai mulți angajați ai SAJ, în frunte cu  managerul, medicul Vitalie Bețișor, s-au deplasat la Cluj, unde au primit cheile autospecialelor.
Medicul Vitalie Bețișor ne-a precizat că este vorba de trei autospeciale 4X4 de tip B1/B2, care vor fi puse în funcțiune în cel mult două săptămâni. „Am primit trei mașini 4X4 de tip B1/B2. Ne sunt foarte utile, cu ele urmând a fi înlocuite autospecialele vechi, din 2001, care au foarte mulți kilometri. Imediat vom începe procedura de înmatriculare și asigurare CASCO/RCA, iar în cel mult 14 zile le vom pune în funcțiune. Èšinând cont că sunt 4×4, o parte le vom distribui substațiilor din teritoriu”, ne-a declarat managerul Vitalie Bețișor.
Ultima repartizare de ambulanțe către SAJ Vrancea a fost la finele anului trecut, când au fost primite cinci autosanitare, dintre care una de tip C, denumită și terapie intensivă mobilă. În prezent, parcul auto al SAJ numără 41 de autosanitare, din care 39 sunt funcționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?