Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Judecătoarea Silvica Mirela Bucur este președinta BEJ Vrancea


Primul pas pentru organizarea alegerilor prezidențiale în Vrancea a fost făcut ieri. La Tribunalul Vrancea a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Județean (BEJ) Vrancea, constituit pentru organizarea și desfășurarea scrutinului pentru alegerea Președintelui României.  Desemnarea judecătorilor din componența BEJ a fost făcută în ședință publică, la care au participat reprezentanți ai Instituției Prefectului și Consiliului Județean.
    Tragerea la sorți a fost efectuată de judecătoarea Daniela Matache (FOTO), președinta  Tribunalului Vrancea, dintr-un număr de trei judecători în exercițiu ai Tribunalului, care și-au exprimat în mod expres dorința de a face parte din BEJ. În urma extragerii, președintă a BEJ a fost desemnată judecătoarea Silvica Mirela Bucur. Locțiitor va fi judecătoarea Rodica Neagu, iar membru va fi judecătorul Vasile Culiță.
    Biroul Electoral Județean este constituit din cei trei judecători, un reprezentant al Autorității Electorale Permanente și reprezentanți ai partidelor politice, alianțelor politice sau electorale care participă la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?