Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

A fugit din țară după ce a bătut două persoane


Bărbatul din Slobozia Botești, comuna Măicănești, care a snopit în bătaie două persoane, apoi a plecat din țară, a fost trimis în judecată. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Radu S., de 44 de ani, va fi judecat pentru tentativă la omor calificat. El a lovit două persoane, cu un scaun și o bară din fier, iar una dintre părțile vătămate a suferit o ruptură de splină, leziune ce i-a pus în primejdie viața.
    Inculpatul, care era băut, a chemat-o pe una dintre părțile vătămate la masa sa, dar aceasta l-a refuzat pentru că juca table cu cealaltă parte vătămată. Iritat, Radu S. s-a ridicat de la masă și a început să lovească în stânga și-n dreapta cu un scaun din lemn, dar și cu o bară din fier. Una dintre părțile vătămate a avut nevoie de 25-30 zile de îngrijiri medicale și nu s-a constituit parte civilă în dosar, precizând că vrea doar ca autorul să fie pedepsit de lege. Cea de-a doua victimă a avut nevoie de 30-35 zile de îngrijiri medicale. Aceasta a precizat că se constituie parte civilă în dosar, urmând ca suma pe care o vrea să fie precizată la instanță. 
    După comiterea faptei, Radu S. a dispărut, cel mai probabil el fiind plecat peste hotare, mai exact în Italia. La începutul lunii august, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au cerut arestarea sa în lipsă, iar judecătorii au admis propunerea. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului S. R., pentru infracțiunea de tentativă la omor calificat (…) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data depistării inculpatului. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. (…). Pronunțată în sedință publică, azi, 04.08.2014”, se arată în decizia instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?