Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Colonelul doctor Horațiu Colea, de la Spitalul Militar Focșani, s-a împușcat


Un medic din Focșani s-ar fi împușcat în această după-amiază (duminică), în timp ce se afla în garaj. Incidentul a avut loc în zona 2 Stejari.
Potrivit unor surse, ar fi vorba de medicul Horațiu Colea, de la Spitalul Militar.
UPDATE 1! Informația a fost confirmată de comandantul Spitalului Militar, Sorin Ivan. Nu se știe dacă medicul Colea este mort sau doar rănit.
Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 2! Medicii au constatat decesul medicului. Și polițiștii au confirmat faptul că o persoană de sex masculin din Focșani, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită împușcată în propria locuință.
Potrivit surselor noastre, medicul Colea ar fi suferit de o boală incurabilă.
La fața locului au ajuns rude și mai mulți colegi de-ai medicului Colea, de la Spitalul Militar, cărora nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla o asemenea nenorocire. 

La fața locului sunt așteptați procurorii militari din cadrul Parchetului Militar Iași, care vor prelua ancheta în acest caz.

În noiembrie 2014, colonel dr. Horațiu Carmen Colea, șeful Secției Chirurgie Generală, a fost împuternicit la comanda Spitalului Militar, după ce fostului comandant, colonel dr. Constantin Adochiței, îi expirase mandatul. Dr. Colea a fost un an de zile împuternicit la comanda Spitalului militar. Colonel dr. Horațiu Carmen Colea asigurase interimatul și înainte de începerea mandatului de comandant al colonelului dr. Constantin Adochiței, în  aprilie 2011.  

UPDATE 3! Potrivit unor surse din rândul anchetei, medicul Colea s-ar fi sinucis cu un pistol, pe care l-ar fi deținut legal. Sursele noastre spun că s-ar fi împușcat drept în cap. Sunt și voci care spun că s-ar fi împușcat în inimă.
Până în prezent nu s-ar fi găsit niciun bilet de adio, prin intermediul căruia medicul să-și justifice gestul.

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?