Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Boala Varicoasa – Doar o problema estetica??


Boala varicoasa nu mai reprezinta doar o problema estetica, ea putand evolua catre  complicatii foarte grave, cum ar fi ulcerul varicos, rana care nu se vindeca niciodata, inclusiv la persoanele carora nu le pasa de estetica.
Cauzele incriminate in aparitia insuficientei venoase si aparitia de varice sunt, pe langa cele ereditare, familiale, legate de mostenirea unui tesut elastic mai putin elastic in peretii venelor, statul prelungit in picioare, sarcinile multiple si bineinteles obezitatea. Mancarimi ale pielii, dermatita de staza si ulcerul varicos sunt doar cateva simptome ale bolii varicoase.
La ora actuala, pe langa clasicul tratament chirurgical, operator, al bolii varicoase, varicele pot fi tratate fara a fi necesara operatia chirurgicala, inclusiv venele mari, deoarece metoda folosita in clinicile noastre presupune injectarea precisa, ghidata echografic a agentului sclerozant direct in vena afectata.
In cadrul Clinicilor Laurus Medical beneficiati de noua tehnologie UGFS (scleroterapie ghidata ultrasonic) care ajuta si la tratatarea venelor localizate profund, care altfel ar fi necesitat interventia chirurgicala.
In data de 18 septembrie, Dr.Horia Roman, Director medical Clinicile Laurus, medic primar chirurg Bucuresti, va oferi consultatii si tratamente pentru varice la clinica din Focsani. Pentru informatii si programari ne puteti contacta la numerele de telefon 0237/231888 si 0725222543 ,www.laurusmedical.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?