Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VREMEA în weekend


Sâmbătă, în majoritatea zonelor țării, vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil, iar regimul termic în orele amiezei va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele obișnuite ale perioadei. Excepție vor face sud-vestul teritoriului, unde va fi o vreme răcoroasă, în condiții de înnorări persistente și ploi pe arii restrânse, dar și Dobrogea unde vor fi rafale de vânt, mai ales la începutul intervalului. În celelalte regiuni vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, iar în primele ore local în Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 5…7 grade în depresiunile intramontane și 19…20 de grade pe litoral.
 
Duminică, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va fi în diminuare ca intensitate față de zilele precedente, totuși în zona litoralului se va menține în general moderat. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele climatologic normale în prima decadă de septembrie, se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime se vor situa între 5…6 grade în depresiuni și 20…21 de grade pe litoral.
 
LA MUNTE: Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei și pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ față de ziua precedentă.
Duminică, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi slabe, de scurtă durată, pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua anterioară.

LA MARE: Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă cu cerul variabil. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare(Viteze de 40-50 km/h la rafală). Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 18 și 20 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.
Duminică, vremea va fi în general  frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul  va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?