Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

MENȚIUNE pentru Silviu Vlăduț Munteanu, la Olimpiada Internațională de Lectură


Adjudeanul Silviu Vlăduț Munteanu (FOTO), absolvent al Liceului Teoretic „Emil Botta”, a obținut mențiune la Olimpiada Internațională de Lectură, olimpiadă care s-a desfășurat în această săptămână la Constanța. Cea care l-a însoțit și îndrumat este profesoara lui de limba română Alina Zoltan. 
La Olimpiada Internațională de Lectură au participat 51 de elevi din România și din Republica Moldova. Pentru participarea la această olimpiadă, Silviu Vlăduț Munteanu a fost nominalizat de reprezentanții Ministerului Educației Naționale. Desemnarea lui se datorează faptului că a câștigat, când era elev în clasa a XI-a,  premiul I la Olimpiada Națională de Limba Română și premiul I la Olimpiada Internațională de limbă, literatură și spiritualitate românească. Ca urmare a rezultatelor obținute când era elev, deplasarea la Constanța, la Olimpiada Internațională de Lectură, a fost asigurată de minister. „Mențiune reprezintă un premiu de care suntem foarte bucuroși. Sunt mândră de el și consider că și-a făcut o ieșire foarte frumoasă din etapa liceului”, a spus profesoara Alina Zoltan, cea care l-a pregătit și însoțit pe Vlăduț Munteanu. Premierea a avut loc ieri, la ora 16.00, la sediul Prefecturii Constanța. 
Silviu Vlăduț Munteanu a ales să urmeze cursurile Facultății de Relații Economice Internaționale în limba engleză, din cadrul Academiei de Studii Economice București.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?