Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Liga I la futsal riscă să rămână fără o echipă


Sâmbătă se deschide sezonul de primă ligă la fotbalul în sală (futsal), printre competitoare fiind și echipa Progresul Focșani, grupare antrenată de Petrache Gurguiatu și Elvis Ilaș. Gruparea de pe Milcov, schimbată mult față de sezonul anterior, mizează pe tinerețe și vrea să facă o figură cât mai frumoasă în campionatul 2014-2015. Obiectivul echipei focșănene este calificarea în play-off și un parcurs cât mai lung în Cupa României.
Duminică, 7 septembrie, Progresul Focșani va debuta în campionat pe terenul unei echipe nou-înființată, Muncitorul Reșița. Jocul este programat de la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Reșița. 
Etapa I din Liga I de futsal din România programează partidele: 
– Sâmbătă, 6 septembrie: CS United Galați – Dunărea Călărași (ora 12.00) și Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CSMS Iași (ora 18.00); 
– Duminică, 7 septembrie: CS Muncitorul Reșița – FC Progresul Focșani (ora 16.00); 
– Luni, 8 septembrie: KSE Târgu Secuiesc – CS City’us Târgu Mureș (ora 17.30) și Autobergamo Fiat Deva – Spicom Sfântu Gheorghe (ora 19.00). 
Meciul Sportis Târgoviște – CFF Clujana Cluj a fost amânat pentru o dată ulterioară, pentru a permite echipei din Târgoviște să-și găsească noi sponsori pentru a aborda noul sezon competițional, în caz contrar formația dâmbovițeană urmând a se retrage din campionat. De menționat că echipele din Sf. Gheorghe și Târgu Secuiesc și-au alcătuit loturi puternice pentru noul sezon, cu mulți spanioli în formațiile de bază. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?