Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Jucătorii naționalei nu au ajuns la un consens cu FRF


Atacantul Ciprian Marica a declarat, miercuri, că jucătorii echipei naționale nu au ajuns la un consens cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, în ceea ce privește primele de calificare la Euro 2016. „Nu s-a ajuns la un consens vizavi de prime. Deocamdată noul președinte al federației ne-a prezentat ideile dânsului, iar noi, jucătorii, i-am prezentat doleanțele noastre față de această campanie. Dar înainte de toate noi trebuie să fim un grup unit, ne reprezentăm țara și suntem mândri de asta. Noi vom juca la capacitate maximă, cum vom putea mai bine”, a spus Marica.
Întrebat dacă primele propuse de actuala conducere a FRF sunt mai mari decât cele din precedentele campanii de calificare propuse de fosta conducere, Ciprian Marica a răspuns: „E confidențială oferta. Mai bună, mai rea, e confidențială”.
Echipa națională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecționata Greciei, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?