Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

A dat foc la casă după ce s-a certat cu nevasta


Un bărbat din satul Arva, comuna Broșteni, și-a incendiat casa, supărat fiind că nevasta nu a mai vrut să locuiască împreună cu el. Ieri, Vasile Ș. a ajuns la spital,  întrucât le-a spus anchetatorilor că vrea să se spânzure. 
 Incendiul a fost anunțat marți seara, la ora 19.30, iar pompierii de la Detașamentul de Pompieri Focșani au intervenit în cooperare cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Broșteni și Odobești. Au ars acoperișul locuinței, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, obiecte de mobilier și alte bunuri aflate în două încăperi. „În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs în urma folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, se arată în informarea ISU. 
 Ieri dimineață, în urma verificărilor făcute de polițiști, a rezultat că locuința a fost incendiată chiar de proprietar, care a și recunoscut de altfel și a participat apoi la reconstituire. El le-a spus anchetatorilor că a făcut acest lucru pentru că s-a certat cu nevasta, iar aceasta nu a mai vrut să locuiască împreună cu el, plecând la părinți. Mai mult, el le-a mai spus oamenilor legii că vrea să se spânzure, motiv pentru care a fost dus la spital. 
 De asemenea, marți, paramedicii din cadrul ISU Vrancea au intervenit pentru soluționarea a 15 situații medicale de urgență. Oamenii care le-au cerut ajutorul aveau afecțiuni respiratorii, dureri abdominale, dar și diferite traumatisme. „Paramedicii din cadrul ISU Vrancea au intervenit în municipiul Focșani și în comunele Corbița, Golești, Homocea, Năruja, Pufești, Ruginești, Străoane, Spulber, Å¢ifești, Valea Sării și Vidra, acționând pentru acordarea primului ajutor calificat și transportul pacienților la spital, unde au fost preluați de medicii de gardă din cadrul structurilor de primire urgențe ale spitalelor din Adjud, Focșani, Panciu și Vidra”, se arată într-o informare a ISU Vrancea. 
 În aceeași zi, echipa pirotehnică a fost anunțată că în orașul Panciu, în punctul Sovejana, un cetățean a descoperit trei elemente de muniție neexplodată pe un câmp de pe raza localității. La fața locului s-au deplasat imediat specialiștii pirotehniști, care au identificat trei proiectile explozive de calibru 76 mm. În cursul aceleiași zile, pirotehniștii au fost solicitați pentru o altă misiune de asanare, de această dată în comuna Vintileasca. Aici au identificat un proiectil exploziv de calibru 76 mm, descoperit de un cetățean în albia unui pârâu din comună.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?