Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Echipa ABC Ploieşti 2010 a câştigat „Cupa Magic”


Echipa ABC Ploiești 2010 a câștigat ediția a treia a Cupei Magic la minifotbal, competiție ce s-a desfășurat la Complexul Magic, din Tudor Vladimirescu, pe parcursul a patru zile. În finala disputată la Magic Stadium și transmisă în direct de TVR Iași și TVR 3, ABC Ploiești 2010 a învins echipa Design Construct Brașov (cu ieșeanul Ciprian Brighiu în echipă) cu scorul de 2-0, la loviturile de departajare, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 0-0.
Cele două echipe s-au întâlnit și în ultimul act al turneului final al Campionatului Național de la Roman, în urmă cu două luni, victoria revenind atunci tot ploieștenilor, și tot la loviturile de departajare. În finala mică de la Cupa Magic, Neatza & Prietenii București a trecut de Åžtiința Galați cu scorul de 4-1 (2-1).

     Clasament final:

1.   ABC Ploiești 2010
2.   Design Construct Brașov
3.   Neatza & Prietenii București
4.   Åžtiința Galați
S-au mai acordat următoarele distincții individuale:
– Cel mai bun jucător al turneului: Radu Răzvan (Design Construct Brașov);
– Cel mai bun portar: Bogdan Rădulescu (ABC Ploiești 2010)
– Golgeter: Iordan Cristian (Neatza & Prietenii București);
– Premiul fair-play: Åžtiința Galați.
Design Construct Brașov a disputat și celelelalte două finale la Iași, la Cupa Magic. În 2012 a pierdut în fața lui Magic Iași, iar anul trecut s-a impus în finala cu Voința DEEP SERV Focșani. La turneul din complexul studențesc Tudor Vladimirescu au participat 34 de echipe, dintre care 10 din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?