Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Pamela Anderson nu mai divorţează de Rick Salomon


Pamela Anderson a decis să acorde căsniciei sale cu Rick Salomon o nouă șansă și a depus în instanță o cerere oficială prin care solicită justiției americane să anuleze procedura de divorț pe care actrița canadiană o inițiase la începutul lunii iulie. Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului „Baywatch”, a decis să pună capăt căsniciei sale cu producătorul de film Rick Salomon pe 3 iulie, invocând motivul diferențelor ireconciliabile.
Totuși, starleta canadiană a alimentat zvonurile despre o împăcare, după ce a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Solomon la doar două săptămâni după ce a depus cererea de divorț, informează contactmusic.com. Potrivit revistei People, vedeta nord-americană a depus, pe 21 august, la un tribunal din California cererea prin care a solicitat instanței să stopeze procedura de divorț.
Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relație cu fostul ei soț Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară. Rick Salomon a fost cel de-al treilea soț al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni. Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actrițele Elizabeth Daily și Shannen Doherty.
Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, și cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007. Starleta canadiană are doi fii – Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee – cu rockerul Tommy Lee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?