Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Echipa de volei a Focşaniului a revenit din cantonament


Voleibalistele de la CSM Focșani 2007 au fost, în al doilea cantonament al intersezonului, la Cacica, în județul Suceava, unde au avut condiții foarte bune de antrenamente. Profesorul Marian Rădulescu a organizat un program specific perioadei – cu aproape două luni înaintea startului campionatului – care a cuprins, zilnic, pregătire fizică pe colinele din zonă, antrenament la sală, cu mingea, bazin, saună și sală de forță.
De săptămâna viitoare, echipa va continua lucreze la Sala Polivalentă din Focșani sau în sala de sport de la Mărășești, astfel încât primul joc din noul sezon competițional să o găsească în cea mai bună formă de concurs. Profesorul Marian Rădulescu are în program și disputarea unor partide amicale, posibil cu CSU Galați, partener tradițional de antrenamente și o formație din București, dintre cele care evoluează în divizia A2.
Lotul formației a fost conturat, fiind în discuție doar acoperirea postului de ridicător pentru care există soluții în lotul actual, dar este foarte posibil să fie adusă o ridicătoare specializată. Au fost la pregătire, la Cacica, Mihaela Tașkiran, Romina Coman, Elena Mogozsan, Ana Maria Cimpoeșu, Ana Boantă, Alexandra Ciucă, Adreea Buzilă, Mihaela Cîrlan, Mălina Zwiru, Iulia Stoica, Paula Cadar, Otilia Apreotesei. Din lot mai face parte și Alexandra Blaga, care se pregătește cu o formație din Austria unde va juca din anul viitor, după terminarea junioratului, dar care va veni la echipă pentru campionatul 2014-2015.
Mălina Zwiru, încă junioară, a revenit la CSM Focșani 2007 de la CSM București unde a jucat un sezon și jumătate. Andreea Buzilă este din județul Suceava, a terminat în această vară junioratul, a jucat la CSM București, de unde a fost împrumutată la Miroslava pentru care a jucat – foarte bine, în sezonul trecut, iar acum va juca, tot cu împrumut, la CSM Focșani 2007. Paula Cadar și Otilia Apreotesei sunt din Onești, junioare, sunt legitimate la LPS – CSM Focșani 2007 pentru care au evoluat în sezonul trecut în Campionatul național de junioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?