Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Baschet, Play-off, Liga Națională – Focșănenii pot reuși pe teren propriu ce le-au refuzat arbitrii la Râmnicu Vâlcea

  • CSM Focșani 2007 – CS Vâlcea 1924 astăzi de la ora 17:00 și miercuri, 17 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă

          CSM Focșani 2007 și CS Vâlcea 1924 se vor întâlni astăzi, în Sala Polivalentă, în a treia partidă dinte cele cinci programate între ele în play-out-ul Ligii Naționale. Iar miercuri, 17 aprilie, de la ora 17:00, tot la Focșani, va fi a patra întâlnire dintre cele două formații. După primele două întâlniri, de la Râmnicu Vâlcea, este egalitate la 1. În prima partidă s-au impus focșănenii cu 93-86, după o prestație excelentă. În al doilea joc, pe care l-au câștigat gazdele cu 111-90, rezultatul a fost viciat de prestația arbitrilor Laszlo Bukuresti, Tudor Crișan și Alexandru Sandu, pe care FR Baschet i-a retras de la delegări pentru modul în care au condus meciul – ce era extrem de important pentru ambele echipe!

          Cu două victorii, focșănenii mai aveau nevoie de un meci câștigat pe teren propriu ca să încheie play-out-ul în trei jocuri! Cu încă o înfrângere, vâlcenii erau foarte aproape de întoarcerea în Liga I după un an în Liga Națională. Poate că în cele două meciuri de pe teren propriu, CSM 2007 va avea parte de un arbitraj corect și că jucătorii săi vor fi la nivelul lor cel mai bun pentru a obține victoriile cu care să se mențină în Liga Națională! 

          După partida a doua de la Râmnicu Vâlcea, profesorul Petruț Mihai, declara: ,,Avem 6 ani de Ligă Națională în care nu cred că am vorbit în nicio declarație de-a mea despre arbitraj, am vorbit doar de joc și de jucătorii mei. În seara asta aș vrea să fac același lucru, însă nu vă pot spune nimic de joc, din păcate, pentru că rotația noastră și schimbările au fost făcute de arbitri. Nu mă joc cu cuvintele, vorbesc foarte serios! Am fost efectiv vânați din primele secunde, iar principalul scop al arbitrului a fost să ne lase fără jucătorul nostru mare. Cel puțin 3 din cele 5 faulturi fluierate împotriva lui au fost sancționate într-un mod rușinos pentru nivelul ăsta. Consider întreaga prestație a arbitrului ca fiind scandaloasă. Vă spun sincer că după un asemenea tratament la care am fost supuși, îmi doresc să mă retrag! Am făcut sacrificii enorme în acest sezon și eram într-un moment bun, în care ar fi trebuit să vedem rezultatele muncii noastre, în condițiile și cu lotul pe care îl aveam și trebuie să trăim asta. Mai bine nu!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?