Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

ATENŢIE, vrânceni! PEDOFIL ÎN LIBERTATE!


Trei copile din Mărășești susțin că un bărbat din Călimănești, care le-a tocmit la muncă, le-a ademenit cu o pizza în locuință, apoi le-a cerut să întrețină relații sexuale cu el. Reclamația a fost făcută joi, iar cercetările sunt efectuate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu. Concluziile preliminare medico-legale ar indica faptul că fetele sunt virgine. Achetatorii, față de care aparținătorii fetelor s-au manifestat violent, fac în continuare cercetări, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în casa bărbatului, care le-ar fi atins pe fete în zonele intime și s-ar fi masturbat în fața lor.

    Trei copile din Mărășești, două dintre ele surori, cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, care au mers la muncă cu ziua la un bărbat din satul Călimănești, le-au povestit părinților că acesta ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu ele. Părinții au sunat la 112 și au reclamat că Ghiorghe B. a vrut să întrețină relații sexuale cu minorele.
Apelul prin intermediul numărului unic de urgență 112 s-a primit joi, în jurul orei 13.30, la Poliția orașului Mărășești. Femeia care a sunat la poliție a reclamat faptul că în timp ce fetele se aflau în curtea casei unei femei din Călimănești și desfășurau activități gospodărești, fiul acesteia, de 61 de ani, le-ar fi chemat în casă pentru a le da o pizza. Ajunse în interior și fiind departe de ochii bătrânei, bărbatul le-ar fi cerut copilelor să întrețină relații sexuale cu el, dar a fost refuzat de acestea.
În urma sesizării, polițiștii au început verificările. Ancheta a fost preluată de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu. În timp ce copilele au fost aduse la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, anchetatorii au discutat cu bărbatul, care joi seara a fost audiat în calitate de martor. De asemenea, au mers și la el acasă pentru a face verificări.
La ieșirea din sediul Poliției orașului Mărășești, aparținătorii fetelor s-au manifestat violent atât față de organele de anchetă cât și față de bărbatul pe care îl acuză. Din acest motiv, a fost nevoie de intervenția mascaților.

    Bărbatul s-ar fi dezbrăcat în fața copilelor și le-ar fi pipăit în zonele intime

    La audieri, care au continuat și vineri, fetele, care sunt destul de mari încât să poată spună cu lux de amănunte ce li s-a întâmplat, le-au povestit anchetatorilor cum le-a ademenit bărbatul în casă, dar și ce le-a pus să facă. Copilele au susținut că au lucrat la bărbat marți, miercuri și joi, timp în care acesta s-a comportat foarte frumos cu ele. Până joi la prânz, când le-a chemat în casă să le dea pizza și bijuterii. 
După ce au intrat în casă, bărbatul a încuiat ușa. Apoi, a început să se „desfășoare”. S-ar fi dezbrăcat și le-ar fi cerut fetelor să se dezbrace și ele. Le-ar fi propus să se „joace cu cucu-n păsărică, ca șoarecele-n găurică”. Copilele au adăugat că bărbatul s-ar fi dezbrăcat în fața lor, s-ar fi masturbat și le-ar fi cerut să facă același lucru. Apoi, le-ar fi pipăit și și-ar fi plimbat organul genital pe corpul lor. La un moment dat, două din ele ar fi fost băgate într-un șifonier, bărbatul continuând să-și satisfacă poftele bolnave cu câte una dintre ele, pe rând.
Anchetatorii spun că nu ar fi existat contact sexual între bărbat și copile. Vineri, fetele au fost duse la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi examinate. Primele concluzii indicată faptul că minorele sunt virgine, după cum ne-au spus sursele noastre. Totuși, anchetatorii au dubii în acest caz și fac în continuare cercetări pentru a stabili dacă au existat sau nu „jocurile erotice” despre care fetele au povestit cu lux de amănunte.
    A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu. Potrivit informațiilor primite de la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, Nicolae Pârcălăbescu, „părinții au depus plângere, iar cauza a fost înregistrată ca viol. Se efectuează cercetări și așteptăm concluziile medico-legale”.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?