Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Judoka de la LPS-CSŞ Focşani au impresionat la Cupa „Mica Europă”


A patra ediție a Cupei „Mica Europă” la judo, întrecere care s-a desfășurat la Prnijavor (Serbia) a fost o reușită pentru sportivii de la LPS-CSÅž Focșani. După ce au efectuat un stagiu de pregătire în localitatea din Serbia, judoka vrânceni au fost printre performerii care s-au clasat pe podium la întrecerea organizată de clubul din Prnijavor, iar 24 de sportivi focșăneni au urcat pe podium. 
În clasamentul pe echipe, LPS-CSÅž Focșani s-a clasat pe locul 2. Delegația vrânceană a fost însoțită de antrenorii Stănică Grosu, Dumitru Zisu și Marinel Palade. La competiție au participat pe tatami sportivi din nouă țări.
Rezultatele înregistrate de judoka vrânceni: 
Under 10: Răzvan Cazan – locul I la categ. 22kg, Vlăduț David – locul I la categ. 30kg.
Under 12: Bogdan Timciuc – locul I la categ. 28kg, Robert Iamandi – locul I la categ. 31kg, Dragoș Rus – locul I la categ. 34kg, Dennis Stoica – locul I la categ. 42kg, Eduard Palade – locul III la categ. 50kg, Riccardo Å¢îrlea – locul III la categ. 50kg, Ioana Toma – locul III la categ. 43kg.
Under 14: Alexandru Dănilă – locul II la categ. 42kg, Alexandru Săcăluș și Cezar Vulpe – locul III la categ. 42kg, Lorenzo Voicu – locul III la categ. 60kg, Gabriel Farcaș – locul III la categ. +60kg, Violeta Vlase – locul I la categ. 57kg.
Under 16: Emil Neagu – locul II la categ. 34kg, Mircea Tomescu – locul I la categ. 38kg, Claudiu Neagu – locul I la categ. 42kg, Can Mettin – locul I la categ. 50kg, Răzvan Burdușel – locul I la categ. 66kg, Riccardo Stoica – locul II la categ. 66kg, Alexandru Constantin – locul I la categ. 73kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?